Speel verschillende spellen

Als je aan het verliezen bent bij een bepaald spel of een type spel, dan moet je proberen om wat anders te spelen. Zo kan blackjack een zeer frustrerend spel zijn. Het heeft een lage huisvoordeel, waardoor je in theorie een redelijk winpercentage van je handen hebt, maar het is heel goed mogelijk dat je op de lange termijn gewoon niet de juiste kaarten lijkt te krijgen. Dit is de aard van willekeurige spellen – de wetten van waarschijnlijkheid gelden voor zowel de lange termijn, als de korte termijn.

Als het niet goed gaat aan de blackjack tafels dan je zou misschien moeten overwegen om op de slots te gaan spelen. Ze zijn heel anders dan blackjack; er is geen strategie bij betrokken en je hoeft hierbij geen beslissingen te nemen. Je moet gewoon de rollen laten draaien en het beste hopen. Als je gewend bent om constant na te denken over wat je moet doen zoals bij het spelen van blackjack, dan zou het spelen op de slots een verademing kunnen zijn.

Een soortgelijk principe geldt ook omgekeerd. Als je gewend bent om te spelen op de slots en je bent aan de verliezende hand, dan kun je overschakelen naar blackjack of een andere tafelspel en beginnen na te denken over wat je doet om het uiteindelijk meer interessant te maken. Dat is het punt bij de omschakeling van spellen. Het maakt eigenlijk niet uit wat de spellen die je normaal speelt of wat de spellen zijn die je gaat spelen – je zult niet perse je geluk veranderen, maar het proberen van iets anders kan spannend genoeg zijn om de ​​frustratie die je zou kunnen voelen te verlichten.

Both comments and pings are currently closed.