Geschiedenis van het pachinko spel

Weinig bedrijven in Amerika om het geluid te vergelijken en te voelen van een Japanse pachinko salon. Terwijl een casino of gokhal een ruwe simulatie, noch de hectische energie, luide muziek of rookwolken die de Aziatische aandelenmarkten begeleidt kan bieden. Deze kamers zijn de thuisbasis van de standup spel Pachinko. Een neef van pinball, heeft Pachinko zijn vroegste wortels ontwikkeld in de 18e eeuw in Frankrijk, waar een spel genaamd Bagatelle zwembad was veranderd. Maar zijn echte verhaal begint in de jaren 1920.

pachinko

Corinth spel

Chicago game makers waren de eerste, dat is wat er komen te staan ​​bekend als Pachinko. Oorspronkelijk bekend als Corinth actievolle game, werd het product gemaakt als versie van Bagatelle voor kinderen. Game makers hebben ontworpen de zuiger Bagatelle om grote ballen tegemoet. Deze modificatie voor het spel uiteindelijk de weg vrijmaken voor flipperkast, een spel dat decennia van populariteit in de Verenigde Staten voordat hij genoot terug in de cultstatus van de val. Zodra het spel is ingevoerd om de koperen Korinthe nagels vervangen houten pennen, de weg vrijmaakt voor de ontwikkeling van vandaag Pachinko machine is niet ingesteld.

Circle of fun

Terwijl Korinto Gemu geprofiteerd van zijn Japanse succes, de Britten speelden een spel genaamd de cirkel van de vreugde van het spelen. Een nadere blik op het spel blijkt dat veel van de functies die deel uitmaken van pachinko later zou zijn. Race spelletjes, flipperkasten en scoren tassen maakte de provincie een populaire pub spel, en verander het kleine formaat Japanse overtuigd SpieleherstellerKorinto Gemu om ruimte te besparen.

Korinto Gemu

Korinto Gemu, dat betekent in het Japans ” Korinthische Bagatelle “, heeft een nieuwe thuis gevonden in het Verre Oosten in het midden van de jaren 1920. Hij had een eerste uitbarsting van populariteit als een attractie voor kinderen in de plaatselijke snoepwinkel. winkeliers zijn games die op de toonbank, tekenen kinderen om te spelen en misschien kopen snoep terwijl ze in. Sommige eigenaren zouden zelfs snoep als beloning voor de beste scores te geven. eind decennium Korinto Gemu was een hoofdbestanddeel van de kinderen snoepwinkel beschreef de Pachi Pachi spellen -. verwijzing naar de unieke kakofonie van geluid machines.

Pachinko

Pachinko, als een spel op zich, heeft zijn officiële debuut in 1929. Bedrag van ontwerp, pachinko was een duidelijke afstammeling Korinto Gemu Korinthe spel, en de cirkel van lust. Het volgende jaar, een levende Nagoya Gachinko geopend voor de eerste keer, het spel en chocolade winkels in het hart van de Japanse volwassen spelers. Sindsdien heeft het spel herhaaldelijk evolueerde in het spel apparaat in het land vandaag. De Masamura Gage werd in 1948 toegevoegd aan een betere kans te introduceren. Met de populariteit van de video game van Pachinko 1980 afgestoten door haar elektromechanische wortels, veel meer digitaal in de presentatie te zijn.

Pachinko vandaag

In tegenstelling tot de flipperkast liefhebbers en verzamelaars zijn verboden, Pachinko is een populair spel in zijn thuisland Japan. Hoewel het merendeel van de huidige machines zijn elektronische aard en sinds de jaren 1980, de gameplay blijft fundamenteel hetzelfde. Ongeveer 40 miljoen mensen per jaar te spelen, het aantrekken van meer dan 30 miljard yen de video game-industrie. De Japanse equivalent van een industrie $ 270.000.000.000, Pachinko heeft een populariteit die uitsluitend bestemd om verder in de komende decennia groeien lijkt.

Both comments and pings are currently closed.